TRIVAS-ambassadörer

Tomas "Nordan" Nord

Ambassadör Dalarna


TRIVAS-ambassadör och demokratisamordnare i Älvdalens kommun. Tomas arbetar med barnkonventionen som grund och samordnar insatser och utvecklingsmöjligheter för barn och unga! Tillsammans med TRIVAS ordförande och barnombud Carina Hult driver han TRIVAS utveckling i Dalarna med övriga kollegor!


Fokus: ”TRIVAS sociala team i skolor!”

Emma Vesterlund

Ambassadör Uppland


TRIVAS-ambassadör Emma är bosatt i Rosersberg, Sigtuna kommun. Emma har kraftfulla erfarenheter av hur det är att vara med om något som förändrar livet. Hon är en riktig inspiratör och en motivator. Emmas drivkraft är stödet från hennes familj och hennes inre vilja att alla hon möter ska må bra!


Fokus: "TRIVAS välvilja att stärka barn och unga genom sin egen livsberättelse."

Therese och Petter Jeppsson

Ambassadörer Skåne


TRIVAS- ambassadörerna Therese och Petter är bosatta i Kristianstad och ägare till fantastiska IVÖ-gården. Therese är en av grundarna till TRIVAS. Hon är utbildad socionom och arbetar som behandlare! Petter arbetar som kock och driver IVÖ-gårdens verksamhet. På natursköna Ivö finns möjlighet till sköna bad, fiske, båt- och kanotuthyrning, cykelutflykter, promenader och vandring. Therese och Petter möjliggör genom TRIVAS barn, unga och familjer att få lugn och ro och arbeta med välmående och relationella mönster. 


Fokus: "TRIVAS familjeutveckling med utbildning i TRIVAS begrepp!"

All right reserved 2019 Föreningen TRIVAS, plattformen som förenar människor. 

Org nr: 769633-3090   Kontakt: info@trivas.nu