Böcker att köpa

Sierra och Gnisterklimpen

Författare: Carina Hult

HÄFTAD, Svenska, 2012

 

Sierra står högst upp på Kung Nordians Hög och skriker ut sitt budskap. Hon skriker för att hela världen ska höra vad hon säger. "Tyst Sierra", säger fröken med en irriterad ton i rösten. "Vad har det tagit åt dig?""Jag vet vad jag vill", fortsätter Sierra.

Nu tar hon i ännu mer än tidigare. Alla de andra barnen i klassen står lite nedanför Sierra och lyssnar med Dumboöron på vad hon har att säga... läs mer här!

 

Sierra och TRIVAS-barnen

Författare: Carina Hult

HÄFTAD, Svenska, 2017

 

Äntligen har Carina Hults senaste barnbok release!

Nu får ni följa med Sierra på en resa genom barnens magiska dal. Barnen får öva på att verkligen Lyssna och i lugn och ro Verkligen titta och känna in de färgstarka bilderna i boken.

Boken förmedlar Kramar, glädje, kärlek, godhet och snällhet!

Det går bra att beställa boken genom att maila till: info@trivas.nu

Sierra och TRIVAS-stegen

Författare: Carina Hult

FLEXBAND, Svenska, 2016

 

"Det kan vara nyttigt för dig att jobba med demokratifrågor och dina olika känslor du har i din kropp. När du är klar med kursen får du ett diplom som du kan använda dig av i livet, och en möjlighet att öka förståelsen inför dig själv, dina klasskompisar och andra människor du möter i ditt liv.... läs mer här!

Glädjedroppar

Författare: Carina Hult

POCKET, Svenska, 2014

 

Blod, spott, sparkar och slag. Under ytan, på gatan i människors hjärtan. En skolgård. Tre pojkar, tre olika liv. Jon, Vincent och Dejan.

Jon har ont i magen, han vågar inte gå hem. Blodet rinner, pappa slår, varför slår pappa? Vincent hamnar i skinnskallekulturen och knarket tar grepp om Dejans hjärna. Nikkis behandlarhjärta blöder för dessa tre pojkar... läs mer här!

Lite pisk får man tåla

Författare: Carina Hult

POCKET, Svenska, 2015

 

Boken är uppdelad i tre olika delar. Beroendevården, andlighet och det ljuva pensionärslivet. Häng med Carina när hon pratar från sitt hjärta om människor som lever i missbruk och om sin tro på hur andlighet fungerar... läs mer här!

Andlighet är flum, andlighet does not exist, andlighet är kärlek

Författare: Carina Hult

FLEXBAND, Svenska, 2016

 

"Andar! Andra sidan! Medium! Livet! Trollpackor! Många ord fladdrar förbi oss i farten, och många gånger är vi snabba med att ha vetskap om dess innehåll. Ta chansen att läsa, inspireras och fördjupa samtidigt dina kunskaper om dig själv... läs mer här!

TRIVAS, plattformen som förenar människor

 

TRYGGHET RESPEKT INFLYTANDE VÄRDERINGAR ANSVAR SJÄLVKÄNSLA

 

Mail: info@trivas.nu kontakt@trivas.nu